Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Krokslätt

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Vår enhet Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) Krokslätt är en del av verksamhetsområdet Neurologi - Psykiatri - Habilitering. Öppenvårdens uppdrag är att behandla och till vissdel utreda barn och ungdomar upp till 18 år med måttlig till allvarlig psykisk ohälsa. Detta kräver såväl bred som djup kompetens och arbetet bedrivs i team med både psykologer, socionomer, psykiatrisjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Vi är en grupp engagerade medarbetare som sätter stort värde på professionalitet och patientfokus. Vi är en innovativ mottagning med flera spännande projekt på gång, som exempelvis fysiskaktivitet vid obesitas och framåt kommer fokus ligga på utveckling av digitala arbetssätt, bland annat har verksamheten infört ett system som heter Blå Appen. 

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som sektionsledare ingår att bistå enhetschefen i olika uppgifter. Du ansvarar för schemaplanering och fördelning av personal så att kompetensen/bemanningsbehovet blir optimalt nyttjad utifrån produktionsplanering, du är delaktig kring patientsäkerhetsfrågor, 1177 ärenden med mera och den dagliga operativa driften av mottagningen på 50%.

De andra 50% arbetar du kliniskt med sedvanliga sjukskötaresuppgifter på mottagningen. Du kommer vara delaktig i förbättrings- och förändringsarbeten.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat treårigt förordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Är du specialistutbildad inom psykiatri ser vi det som meriterande. Du är lyhörd, flexibel och driven. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där det är viktigt att du är nyfiken och har ett genuint intresse för målgruppen. Vi är en stor verksamhet, där mycket händer både på kort och lång sikt och därför behöver du kunna ställa om relativt snabbt och vara öppen för förändringar. Du är en viktig informations- och kunskapskälla gällande medicinska frågor till det övriga teamet. Du får gärna vara väl betrogen med it-system så som Melior, 1177, ELVIS och Blå Appen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3728
Kontakt
  • Enhetschef, Lotta Holmgrene , 031-3420201
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb