Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

På Operation 3 Mölndal bedrivs specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag. Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet samt en vårdenhet för pre- och postoperativ vård.

Vi erbjuder en bred verksamhet med möjlighet till specialisering. Vi utför operationer inom ortopedi (artro och trauma), fotkirurgi, ÖNH, allmänkirurgi, käkkirurgi plus att vi har ett samarbete med folktandvården.

Vi opererar både vuxna och barn från 10 kg.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Operation 3 arbetar vi i team med ett högt patientflöde och korta bytestider. För att kunna uppnå ett bra flöde är vårt mål att vara 1,5 team/sal. Du får en god och individuellt anpassad introduktion och har alltid stöd av erfarna kollegor. Det finns möjlighet till specialisering, utbildning och utveckling. 

Vi arbetar måndag till fredag, man är ledig alla röda dagar samt vissa klämdagar. På sommaren stänger verksamheten under ett visst antal veckor.

Arbetsuppgifter

Som avdelningslärare ingår du i Operation 3 ledningsgrupp. Ni ansvarar tillsammans för att enheten arbetar patientsäkert och ger god vård.

Initiera och stimulera till kunskaps- och kompetensutveckling, genom att planera och genomföra utbildningar. Upprätta utbildningsplan samt omvärldsbevakning av externa utbildningar. Egna, samt initiera och stötta medarbetares förbättringsarbeten. Ansvara för introduktion av nya medarbetare. Huvudhandledaruppdrag på 5% ingår. Rollen innebär att du jobbar 50% kliniskt och 50% som avdelningslärare.

Om dig

 Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi söker dig som är Operationssjuksköterska med några års erfarenhet. Handledarutbildning och pedagogisk erfarenhet är meriterande.

Du är bra på att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Vi ser också att du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett öppet, tillåtande och trivsamt arbetsklimat. Du får gärna vara kreativ, strukturerad, har förmåga att tänka nytt och kan förmedla förslag och nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3395
Kontakt
  • Johanna Hallqvist, Vårdenhetschef, 072-1681138
Facklig företrädare
  • Nina Nilsson, Vårdförbundet , 031-3431143
Publicerat 2023-04-27
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb