NU-sjukvården, Område III, Öppenvårdsmottagning Strömstad

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om verksamheten
Den vuxenpsykiatriska öppenvården är basen i den psykiatriska verksamheten där vårt ansvar är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Våra målgrupper är människor som är i behov av specialistpsykiatrisk vård för psykossjukdom, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, svåra personlighetssyndrom, komplex PTSD, djupa depressioner eller substanssyndrom vid samsjuklighet med psykisk sjukdom. Vårt arbete utgår ifrån regionala medicinska riktlinjer och rutiner. Vi samverkar med andra vårdgrannar och samhällsaktörer.

Psykiatrimottagningen ligger på Strömstad sjukhus bara ett stenkast från havet. Det finns också en filial i Tanumshede för patientbesök. Vi har ett mobilt akut team som ger vård alla dagar klockan 16:00 - 01:30. Vår slutenvård finns i huvudsak på NÄL i Trollhättan. Vi är ett tvärprofessionellt team bestående av psykologer, socionomer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, läkare, enhetschef och teamsekreterare.

Vi är en stabil arbetsgrupp med ett gott och öppet klimat. Där alla medarbetare är måna om att bidra med en god stämning och positiv inställning för att bevara vår fina arbetsmiljö. Vi ser framemot att dela vår samlade kunskap med dig.

Arbetsuppgifter

  • Bedömningar, utredningar och behandlingar av psykiatrisk sjukdom 
  • Psykoterapier individuellt, eller i grupp
  • Neuropsykiatriska utredningar och personlighetskartläggningar.

Inom den vuxenpsykiatriska kliniken erhålls handledning och regelbundna möten med psykologkollegor. Det finns också möjligheter till fortbildning och utbildning.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, ordningsam, kreativ och intresserad. Du har god samarbetsförmåga och du tycker om att arbeta självständigt och i team. Du är positiv och engagerad och vill bidra till att mottagningens arbete och rutiner utvecklas i rätt riktning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt
B-körkort är ett krav.

Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Strömstad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3384
Kontakt
  • Catarina Baatz, Vårdenhetschef, 010-4356092
  • Ellinor Brattström, Teamledare, 010-4356082
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, vxl010-4350000
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-07-31

Tillbaka till lediga jobb