Sahlgrenska Universitetssjukhuset, HR-strategiska avdelningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är med sina cirka 16 000 anställda, ett av norra Europas största universitetssjukhus. I vårt uppdrag ingår utöver sjukvård, att bedriva omfattande verksamhet inom forskning, utbildning och utveckling i nära samverkan med flera externa aktörer, främst Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet.

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för att bidra till människors utveckling och som vill vara med i uppbyggnaden av vårt nya team för produktion av e-learning inom Sahlgrenska Universitetssjukhusets chefsutvecklingsutbud.   

Som E-learningproducent kommer du arbeta operativa med produktion av e-learning (inklusive blended learning) från idé till färdig produktion i samverkan med olika ämnesansvariga. Teamets uppdrag är att stödja ämnesansvariga med att designa, utveckla, skapa, administrera och utvärdera lärandeinsatser för målgruppen chefer. Västra Götalandsregionens LMS är Lärportalen Totara.

Teamet du ingår i kommer att bestå av en Teamledare/Producent och två E-learningproducenter, men även administratörer som ni samarbetar med i matris. Teamet är en del av den HR-strategiska avdelningen och är underställda HR-chef.

Vem är du?

Vi söker dig som har aktuell kompetens och erfarenhet av digital produktion av kompetensutvecklingsinsatser och lärandeprogram för medarbetare, gärna för målgruppen chefer. Du har också praktisk erfarenhet av arbete med olika produktionsverktyg för interaktiva medier och författarverktyg (inklusive enklare filmproduktion och redigering) samt erfarenhet av publicering och produktion av interna utbildningsinsatser i något LMS. Du har en bakgrund som IKT-pedagog, medieproducent eller motsvarande och har i rollen arbetat med både genomförande, förvaltning och uppföljning av digitala utbildningsinsatserna. Meriterande är om du tidigare har arbetat i vårt LMS Totara och författarverktyget H5P.

För att klara uppdraget behöver du ha en relevant utbildning inom områden som digital medieteknik, webbproduktion, pedagogik, kommunikation eller motsvarande kunskaper som du har tillgodogjort dig genom erfarenhet som bedöms relevant av arbetsgivaren. Du har god teknisk/digital förståelse och kompetens, kunskaper om inlärningsteorier och metoder och uppdaterar dig kring de senaste inlärningstrenderna, till exempel inom digital transformation, digitala verktyg och lärande.

Som person är du bra på att självständigt planera och organisera ditt arbete och är en god lagspelare som skapar goda relationer genom att inspirera och motivera, driva på och stödja. Då arbetet innebär många interna kontakter och samarbeten med olika typer av kompetenser och personligheter ställer vi höga krav på din samarbetsförmåga, servicekänsla och pedagogiska förmåga.

Då arbetet ibland handlar om att kunna kommunicera, ibland komplexa, budskap på ett enkelt sätt förväntas du ha en god kommunikativ fallenhet. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift.

Vem trivs hos oss?

Är du en person med stark känsla för service och som har lätt för att se lösningar snarare än att fastna i problem? Får du genom ditt tydliga och förtroendeingivande sätt med dig andra? Ser du samarbeten som en självklarhet för att nå bästa möjliga resultat?

Då kan du vara den vi söker!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, snarast möjligt
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2518
Kontakt
  • Linda Thörnblom, HR-strateg, 0700-823331
  • Ann Ljungholm, HR-strateg, 0700-822590
Facklig företrädare
  • Vision, Aiste Lindqvist, 072-2250011
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Retour aux postes vacants