Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin, Geriatrik och Akutmott. Östra

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Välkommen till oss inom verksamhetsområde Medicin, Geriatrik och Akutmottagning, Område 2, Östra sjukhuset. Vi har en bred inriktning från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård inom områden akutsjukvård, invärtesmedicin och kardiologi.

Förutom en akutmottagning har vi vårdavdelningar samt specialinriktade öppenvårdsmottagningar. Inom verksamheten bedrivs forskning, utveckling och undervisning. Vårt mål är att ge en god medicinsk vård och omvårdnad så att våra patienter ska känna sig välkomna och väl omhändertagna hos oss.

Som medicinsk sekreterare hör du organisatoriskt till Administrativa enheten. Du träffar regelbundet dina kollegor som arbetar på andra mottagningar och avdelningar och ni har samma chef. Det är bra att ständigt kunna hålla sig uppdaterad inom sin profession och utbyta erfarenheter. Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt.

Vi hoppas du vill bli en del av oss i vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare och kanslister som arbetar inom verksamhetens olika sektioner. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda ett utvecklande arbete med ett stort eget ansvar. Vi är en trivsam grupp med kollegor som har möten veckovis, hjälps åt och tar ett stort ansvar som grupp. Hos oss har du också möjlighet till inflytande och flexibilitet kring ditt schema och dina arbetstider.

Arbetsuppgifter

Chefsstöd till sektionschef och övriga läkare inom sektion Kardiologen. Tillsammans med sektionschef bland annat ansvara för anställningsprocessen av läkare. Inom sektionen ansvara för rutindokument i Barium, Heroma, IT-beställningar, rese- och konferensbeställningar m m.

Det finns också gemensamma administrativa arbeten inom verksamheten. Journaldokumentation i Melior för öppenvården och patientadministrativt arbete i ELVIS sker gemensamt inom verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning samt goda kunskaper i svenska språket och goda datorkunskaper. Erfarenhet av arbete i Melior och ELVIS ses som meriterande. 

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team då du tillsammans med övriga sekreterare har ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten. Du är noggrann, har ett gott bemötande, glädjespridare och hjälpsam. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så varför vänta!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2444
Kontakt
  • Enhetschef Jeanette Hagman, 031-3434074/0736-225853
Facklig företrädare
  • Vision Karin Gustavsson, 070-0823393
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb