Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin dagsjukvård barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu har du chansen att börja på Medicin dagsjukvård barn! Du har erfarenhet från barnsjukvård och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team som arbetar dagtid + en kväll i veckan.

Dagsjukvården är öppen måndag-fredag och inriktar sig på planerad vård. Vi tar hand om barn och ungdomar med kroniska sjukdomar och samordnar komplicerade utredningar och provtagning. Hos oss är det viktigt med förberedelse av barnen inför olika procedurer. Vi är måna om att göra barnen delaktiga och arbetar för att minska rädslan vid olika behandlingar och ingrepp. Även forskning, framför allt inom muskelområdet, är kopplad till vår avdelning.

Vad ingår i arbetet?

Som barnsköterska har du ett nära samarbete med sjuksköterska och läkare på avdelningen. Tillsammans med sjuksköterska och föräldrar ansvarar du för den allmänna omvårdnaden av barnet. Du ansvarar också för att observera och kontrollera vitala parametrar på barnet. I dina arbetsuppgifter ingår även indirekt patientvård som till exempel att ställa ordning patientens vårdplats, fylla på förråd, hålla ordning på avdelningen med mera. Under våren kommer vi starta upp en ny korttidsavdelning där vi tar emot patienter som tidigare skrev ut på permission från Medicinavdelning barn och Akut korttidsavdelning barn. Som barnsköterska hos oss får du vara en del av detta mycket spännande projekt och vara med och utveckla framtidens vård.

Är du barnsköterska och tycker att det låter som något för dig?

Vi som jobbar här är ett team. Du behöver därför ha lätt för samarbete, vara tydlig och bra på att kommunicera. Din starka sida är också att du kan skapa och vårda relationer och hitta vägar till samarbete, både med patienter och deras anhöriga och kollegor samt när det behövs med andra enheter. Att göra snabba bedömningar är inte något problem för dig. Du trivs med teamarbete men är samtidigt bra på att ta ansvar för din uppgift och kan driva saker självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig! Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden. Hör av dig om du vill veta mer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2426
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Eriksson, 072-2136758
Facklig företrädare
  • Kommunal, Gunilla Hermansson , 031-3436138
  • Kommunal, Åsa Andersson , 031-3434524
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Retour aux postes vacants