Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicinavdelning barn

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Medicinavdelning barn är en barnmedicinsk akutavdelning inom Drottning Silvias barnsjukhus med uppdrag att bedriva vård, forskning och utbildning. Hos oss vårdas barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år med allmänpediatriska sjukdomar. Till oss kommer också barn och ungdomar som är i behov av högspecialiserad vård såsom till exempel lungsjukdomar, metabola sjukdomar, neurologi, lever-, njur- och tarmsjukdomar samt transplantation.

Vad får du jobba med?

Som undersköterska arbetar du i team med sjuksköterska och läkare på avdelningen. Tillsammans med sjuksköterska och föräldrar ansvarar du för den allmänna omvårdnaden av barnet. Du ansvarar också för att observera och kontrollera vitala parametrar på barnet. I dina arbetsuppgifter ingår även indirekt patientvård som till exempel att ställa ordning patientens vårdplats, fylla på förråd, hålla ordning på avdelningen med mera. Arbetar du natt ingår det att vaka över barn vars medicinska tillstånd kräver det.

Varför ska du välja oss?

Vill du vara med och forma framtidens sjukvård genom glädje, energi och har ett öppet sinne för nya idéer och nya sätt att möta utmaningar? Då ska du välja oss! Vi har ett introduktionsprogram för nyanställda och vi har även mentorer för undersköterskor. Mentorerna fungerar som ett stöd under och efter introduktionen. Deras uppgift är att ge stöd för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot barnsjukvård. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta på sjukhus och allra helst av akut barnsjukvård. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har lätt att anpassa dig till ett varierande arbetstempo. Du har ett professionellt och empatiskt bemötande. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du ska vara van att ta egna initiativ och kunna organisera ditt arbete självständigt, samt ha god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vill du ha ett arbete där du...

- hela tiden lär dig nya saker?

- tar hand om hela familjen?

- får skratta och busa ibland?

- blir en del av ett härligt gäng?

- får utrymme till att vara ny?

- får möjlighet att utvecklas?

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2377
Kontakt
  • Hanna Borg, Vårdenhetschef, 0700206668
  • Jessica Petersson, Vårdenhetschef, 0735809160
Facklig företrädare
  • Sara Soneryd, Kommunal, 0313434524
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb