Närhälsan Masthugget vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Masthugget vårdcentral är en väletablerad mottagning med stabil bemanning och nöjda patienter. Vi är belägna på Fjärde Långgatan mitt i centrala Göteborg och har ca 9200 listade patienter.

På Vårdcentralen arbetar ca 35 medarbetare, varav fem ordinarie distriktsläkare och sex ST-läkare. Förutom sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning finns specialistsköterskemottagning för diabetes och astma/KOL. Hos oss arbetar även undersköterskor, medicinska sekreterare och ett psykosocialt team med psykolog, psykoterapeut, PTP och vårdsamordnare för psykisk ohälsa. Verksamheten omfattar även en mottagning för BVC med 7 BVC sjuksköterskor och 1 undersköterska. Då vi är en vårdcentral med utbildningsuppdrag har vi studenter från olika professioner som praktiserar hos oss. Vi värnar om arbetsmiljön och tycker att det är viktigt med en god stämning på arbetsplatsen.

Då en av våra medicinska sekreterare tyvärr flyttar tillbaka till sin hemort letar vi efter en ny kollega!

Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett varierat och omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Asynja VISPH samt sköta IT, post- och remisshantering. En annan viktig del i ditt arbete kommer vara att arbeta i vår reception där du är den första person som patienterna möter när de besöker oss. Det mötet präglar ofta den totala upplevelsen av besöket och det är därför viktigt att du trivs med att ha denna direktkontakt med patienterna och tycker att ett gott bemötande i ditt arbete är viktigt.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Du har goda kunskaper inom och intresse för att arbeta med digitalisering. Du har även god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, serviceinriktad och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt, men har även en god samarbetsförmåga. Vi ser att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta gärna vårdcentralchef, se kontaktuppgifter nedan.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2346
Kontakt
  • Karolina Lindberg, Vårdcentralchef, 0700-206444
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision , 0700-207784
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb