NU-sjukvården, Område I, Paramedicin, Fysioterapi NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Fysioterapin NÄL, Trollhättan
På Fysioterapienheten på NÄL arbetar i dagsläget 25 fysioterapeuter och 5 rehabassistenter. Verksamheten innefattar slutenvård vid de somatiska vårdavdelningarna och öppenvård för patienter som är i behov av länssjukvårdens resurser, främst inom hjärtrehabilitering, pediatrik, neurologi, obstetrik/gynekologi och ortopedmottagning.

Om tjänsten
Som fysioterapeut arbetar du mot en eller ett par av sjukhusets kliniker. Du ansvarar för bedömning och rehabilitering av patienter inom slutenvården och/eller specialiserad öppenvård, hjälpmedelsutprovning samt information och undervisning av patienter, personal och närstående. Arbetet präglas av egenansvar, teamarbete och delaktighet.

Just nu söker vi 2 fysioterapeut med intresse inom:

  • kirurgi och eller Medicin.
  • Strokerehabilitering med inriktning mot understödd hemgång. Vi ser gärna att du har specialistutbildning eller intresse för vidareutbildning inom stroke/neuro.

Vi strävar alltid efter att du som fysioterapeut ska få jobba utifrån dina intressen och erfarenheter.

Varför ska du jobba på fysioterapin på NÄL? Här får du arbeta i en trevlig arbetsgrupp, du får möjlighet till både teoretisk och klinisk kompetensutveckling, en arbetsgivare som främjar välmående på arbetsplatsen, och sist men inte minst möjlighet till att möta patienter dagligen där du kan skapa stort värde. Låter detta intressant? Sök då till oss.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Har du frågor om hur det är att jobba hos oss eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2343
Kontakt
  • Lisa Gustafsson, Enhetschef Fysioterapi, 010-4354551
  • lisa.s.gustafsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Agneta Lind, Fysioterapeuterna, 010-4354574
Publicerat 2023-04-28
Sista ansökningsdag 2023-05-21

Tillbaka till lediga jobb