Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 1, Gynekologi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Gynekologiska avdelningen på Skaraborgs Sjukhus har 10 slutenvårdsplatser för gynekologi. På avdelningen vårdas patienter som i slutenvård ska opereras för gynekologiska åkommor. Här sker utredningar och vård vid cancersjukdom samt även vård i livets slut. Avdelningen tar också emot patienter med akut behov av gynekologisk vård. Avdelningen är en akutavdelning som är öppen dygnet runt. På gynmottagningen har vi akuta besök planerade mottagningar till läkare, barnmorska och uroterapeut. Vi som arbetar här är barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, gynekologer samt läkare under utbildning. Enheten är samlokaliserad med onkolog- och uroterapimottagningen samt operationsplaneringsenhet

Vi söker nu undersköterskor som vill utvecklas i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Undersköterska arbetar tillsammans med läkare och sjuksköterskor/barnmorskor. Arbetet varierar både när det gäller arbetsuppgifter och tempo. Avdelningen bedriver verksamhet på dygnets alla timmar, på mottagningen dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god initiativförmåga. Du ska vara positiv till att delta aktivt i förbättringsarbete som utvecklar verksamheten framåt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt 

En tillsvidareanställning med start efter överenskommelse.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2309
Kontakt
  • Ylva Ringhede, 0500-431499
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500431000
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb