Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi en kollega till vår barnlogopedmottagning. I arbetet ingår framför allt bedömning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. Behandlande insatser består främst av föräldrasamtal, föräldrautbildningar och direkt behandling med barnet. Det finns möjlighet att i perioder ha olika mycket av olika besökstyper. Vi sätter stort värde på samverkan med BVC, förskola, skola och patientens övriga nätverk. Vi håller på att utveckla ett teambaserat arbete i småbarnsteamet som är i en expansionsfas nu. Tjänsten kan till viss del anpassas utifrån dina önskemål och kunskaper. I din kliniska vardag har du tillgång till tydliga vårdprogram som stöttar dig i dina beslut och bidrar till jämlik vård. Vårdprogrammen är under konstant utveckling och du har möjlighet att påverka innehållet utifrån evidens. Vid behov erbjuds regelbunden handledning av kollega.

Om oss
Logopedienheten är organiserad under verksamhetsområde neurologi, rehabilitering och nära vård.  Inom enheten finns mottagningar med tre inriktningar: barnlogopedi, neurologopedi och ÖNH-logopedi. Vårt arbete innefattar bedömning, diagnostisering och behandling av olika svårigheter inom språk, tal, röst och sväljning. De logopediska åtgärderna varierar utifrån patientens behov och vi arbetar mot både öppen- och slutenvård. Logopedin är en del i SÄS Strokeprocess.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett trevligt arbetsklimat med möjlighet till kollegial handledning samt regelbundna yrkesträffar. Vi arbetar med utvecklings- och förbättringsarbeten som ger dig möjlighet att påverka verksamheten och ditt eget arbete. Vi värdesätter medarbetarnas kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att gå vidareutbildningar. Enheten arbetar aktivt med att utveckla digitala lösningar.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har intresse av att arbeta med barnlogopedi. Det är meriterande att vara utbildad AKKtiv-vägledare samt att ha yrkeserfarenhet. För att trivas på barnlogopedmottagningen bör du vara initiativtagande, ha god samarbetsförmåga och en vilja att utveckla ditt arbetssätt samt vara intresserad av digitala lösningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan. Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan.   

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2307
Kontakt
  • Maria Eriksson, enhetschef, 033–6163192
Facklig företrädare
  • Julia Yli-Hukka, SRAT, 033-6162183
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb