Närhälsan Kongahälla vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Kongahälla vårdcentral ligger i nybyggda Kongahälla Center. Vi flyttade in i nybyggda Stora, ljusa, moderna lokaler i maj 2019. Vi har drygt 6 600 listade patienter och listningen går stadigt uppåt. Här finns mycket bra pendlingsmöjligheter med Kungälvs resecentrum i direkt anslutning, alldeles intill E6. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans rehabmottagning som vi delar lokaler med. På vårdcentralen finns tre specialister i allmänmedicin och två ST-läkare samt två blivande ST-läkare. Vi har ibland också AT-läkare och andra yngre läkare på plats. Vi har ett stort BVC där barnantalet är i ständig ökning. Vi har en bra bemannad Samtalsmottagning med två psykologer, en PTP-psykolog och två kuratorer och rehabkoordinatorer.

Just nu är vi inne i en utvecklingsprocess där du tillsammans med dina kolleger och övrig personal kan vara med. Digitalisering en av de punkterna som vi kommer ha ett extra fokus på under detta år. Flexibilitet och att möta olika intresseområden inom personalgruppen kännetecknas vår verksamhet.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: 
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistutbildning i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du ska tycka om att handleda och vägleda våra ST/AT-läkare.

Det viktiga för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du arbetar för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2266
Kontakt
  • Ahmad Bajazidi, Vårdcentralchef, 070-7958510
Facklig företrädare
  • Carin Larnert, Läkarförbundet, 072-2069881
Publicerat 2023-04-11
Sista ansökningsdag 2023-04-25

Tillbaka till lediga jobb