Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Opaltorget vårdcentral! Vi ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg och 5 minuter till havet. Vårdcentralen har 7600 personer listade vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. Vårdcentralen ansvarar även för vård- och omsorgsboenden för äldre och yngre med behov av funktionsstöd, och hemsjukvård samt BVC. 

Vi har nu en vakans ledig och söker dig som vill bli en del av vårt team. Vår arbetsgrupp arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på medicinsk kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi arbetar även mer inriktat mot olika medicinska områden. Hos oss finner du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap med korta beslutsvägar och du kommer känna av en god gemenskap där humor och glädje får ta stor plats. Vi befinner oss i nya fina lokaler och är en fullt fungerande enhet med full läkarbemanning. Vi strävar tillsammans mot målet att alla våra patienter skall vara nöjda efter kontakt med oss.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi söker nu en sjuksköterska med diabeteskompetens. Att vara sjuksköterska hos oss på Opaltorget vårdcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Arbetet spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området, du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet, du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning för diabetes där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tillsammans med andra aktörer, såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. 

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, det är meriterande med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård och/eller påbyggnadsutbildning inom Diabeteskompetens. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården och/eller som diabetessjuksköterska.

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet, och är trygg med att fatta egna beslut och kan lyfta blicken för att få helhetsperspektiv. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter.

I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2264
Kontakt
  • Emmelie Rolfö, Vårdcentralschef, 0722-078407
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Retour aux postes vacants