Sjukhusen i väster, Arbetsterapi, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Nu söker vi en arbetsterapeut som vill utveckla sin kompetens inom stroke och geriatrik!

På arbetsterapin är vi 13 arbetsterapeuter och två arbetsterapibiträden. På sjukhuset arbetar vi på de somatiska vårdavdelningarna med inriktning mot geriatrik med strokeenhet, medicin, kirurgi och ortopedi. Några av arbetsterapeuterna arbetar även med öppenvård, framför allt med handskador men även med cancerrehabilitering och stroke hemrehab.

Arbetsterapin tillhör Rehabenheten tillsammans med fysioterapin, logopedin, kuratorsenheten, dietistenheten, mobila palliativa teamet, vårdplaneringsteamet, stroke hemrehabteamet, ljusbehandlingsenheten, palliativ smärta och neuropsykologin. Rehabenheten är en del av verksamhetsområdet Geriatrik, neurologi och rehabilitering på Sjukhusen i väster.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete i ett kreativt team. Du kommer arbeta främst emot vårdavdelningen med inriktning stroke, men det finns även stor möjlighet att bredda dina vingar inom flera kompetensområden. Som arbetsterapeut arbetar du med sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter inom strokesjukvård och geriatrik, såsom bedömning och behandling av patienter med nedsatt aktivitets- och funktionsförmåga.

Vårt arbete bygger på samarbete både inom och utanför enheten. Vi värdesätter teamarbetet och ett gott arbetsklimat. Du har en viktig roll i det tvärprofessionella arbetet kring patienten. Det finns mycket erfarenhet inom vår arbetsgrupp där möjlighet till utbyte av kompetens och kunskap är stor! Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att deltaga även i utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med tidigare strokeerfarenhet eller ett brinnande intresse att jobba med stroke och äldrevård. Du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Tillsvidareanställning from 2023-06-01 eller överenskommelse.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Frågor
Vid frågor kan kontakt tas med enhetschef Amanda Orlinis Widell, 0735-89 84 60, amanda.orlinis@vgregion.se.

Facklig kontakt
Sara Kruskopf Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700-82 44 62, 0700-82 45 31, sara.kruskopf.andersson@vgregion.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 23-06-01 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2199
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb