Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri kognition och äldrepsykiatri

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Kom och led framtidens psykiatri. Hos oss får du en bredd som är unik för så väl psykiatrin som somatiken då du ges möjlighet att möta individer med alltifrån kognitiv degenerativ sjukdom, affektiva sjukdomar till akuta psykoser, därtill har den äldre individen ofta andra internmedicinska sjukdomar att ta hänsyn till, detta gör arbetet så komplett och lärorikt. Hos oss får du möjlighet att bedriva en holistisk vård med individens behov i centrum, att träffa patenten i dess hemmamiljö är unikt och fantastiskt lärorikt och spännande. Att våga problemlösa och tänka nytt behövs i detta arbete. Våra ambition är att utveckla och ta hand om den äldre individen på bästa sätt, bedriva en sjukvård som vi alla kan vara stolta över. Sahlgrenska universitetssjukhuset är ett av landets ledande universitetssjukhus som bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Hos oss finns möjlighet att engagera sig och ta del av den senaste forskningen, bedriva undervisning med inriktning mot framtidens sjukvård. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker nu dig som vill arbeta som sektionschef för ST-läkare och underläkare på verksamhetsområdet. SU har flera kvalificerade ledarskapsutbildningar som kan komma att bli aktuella för dig som får den här tjänsten. Vi kommer att skräddarsy en plan för fortbildning inom ledarskap utifrån dina behov.

Arbetsuppgifter

Du är chef för ST-läkare och underläkare. Du arbetar också kliniskt i verksamheten. Du har också möjlighet att vara en del av vår bakjourslinje om du är specialist i psykiatri. Är du forskningsintresserad finns möjlighet till en kombinerad tjänst som kliniker och forskare.

Dina arbetstider kommer att vara flexibla, med möjlighet att arbeta hemifrån del av tiden. 

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Det är meriterande om du har specialistbehörighet inom psykiatri/neurologi/geriatrik/allmänmedicin, men det är också möjligt att ha tjänsten som en del i en ST-tjänstgöring. 

Vi söker dig som har en god förmåga att överblicka helhet och ta ansvar. Du behöver vara bra på att lösa problem och ha en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utvecklingsarbete. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2196
Kontakt
  • Verksamhetschef, Anna Antonelli, 072-2046876
Facklig företrädare
  • Hanna Kataoka, 031-3421000
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb