Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 2, Onkologimottagning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Fortsatt satsning på Onkologi.

På vår mottagning i Skaraborg behandlar vi patienter som drabbats av bröstcancer, GI-cancer och prostatacancer. Vi har ett tätt samarbete med våra kirurger och urologer då våra patienter i behov av inneliggande vård förläggs till deras avdelningar. 

Efter genomlysningen av Onkologin i VGR så framkom med tydlighet att mer av onkologin skall bedrivas på länssjukhusen, detta medför att vårt uppdrag med tiden kommer växa, förändras och utökas. I nuläget finns det inom Onkologin i Skaraborg ingen jourlinje att bemanna, men med växande ansvar och uppdrag kan det i framtiden komma att förändras.

I Skövde delar mottagningen våningsplan med palliativa avdelningen och deras team, detta medför ett nära samarbete och en närhet till våra inneliggande patienter. I Lidköping finns mottagningen i absolut närhet till Hospice Gabriel.

Hos oss arbetar just nu 3 specialister inom onkologi och 5 ST läkare. Verksamhet finns både i Skövde och Lidköping på onkologimottagningen där vård ges till samtliga diagnoser.

Vi söker dig som tycker om att handleda yngre kollegor i den kliniska vardagen. I nuläget har vi många yngre kollegor där handledningen är en stor del i deras utveckling. Det är därför viktigt att man vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vem är du?

Vi söker dig som är specialist inom onkologi och som gillar arbetet på det lilla familjära sjukhuset. Arbetsplatsen är i Skövde. Det kan dock hända att man behöver åka till Lidköping någon gång.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2192
Kontakt
  • Birgit Edin, Processchef, 0722062016
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500-431000(vxl)
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb