Närhälsan Närhälsan Östra sjukhuset Närakut

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närakuten Östra sjukhuset har funnits sedan november 2017. Den startades för att bättre ta hand om de patienter som söker till vuxenakuten Östra sjukhuset samt barnakuten Drottning Silvias Barn-och ungdomssjukhus och inte behöver sjukhusets resurser. De patienter som av sjukhusakuterna bedöms kunna handläggas på primärvårdsnivå hänvisas till Närakuten.

Vi är en relativt liten arbetsgrupp bestående av totalt 30 medarbetare som har ett gott klimat. Vi har stort fokus på kompetensutveckling, bland annat genom utbildningar för våra sjuksköterskor för att stärka dem i sin roll och självständigt kunna bedöma patienter.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på närakuten är varierande där patienten står i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av gipsningar av barn, handlägga röntgenremisser samt förbereda patienter inför läkarbesök. Arbetet består även av självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och kontroller, att assistera läkare vid sårskador och enklare operationer samt utföra vanligt förekommande undersökningar, så som blodtrycksmätning och EKG-undersökning. Även arbetsområden som såromläggningar, suturtagning och att ansvara för egen mottagning kan komma att ingå.

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på närakuten. Förrådsbeställning och iordningställande av undersökningsrum ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning som undersköterska med tidigare erfarenhet att arbeta med gips. Likaså är tidigare erfarenhet av arbete med såromläggning, suturtagning, blodtrycksmätning och att driva egen undersköterskemottagning. Handledarutbildning är önskvärt.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser en timanställning.

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 5-10h/veckan
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2180
Kontakt
  • Ann Martinius, Vårdcentralchef, 070-2830345
  • Tannaz Kamali Darabzadeh, Teamledare, 072-2013829
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb