Närhälsan Älvängen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Älvängen vårdcentral är en välfungerande enhet med kompetent och erfaren personal och cirka 7 500 patienter har valt att lista sig hos oss. Vi har både akutverksamhet, lättakut och planerad läkarmottagning, BVC samt sköterskemottagningar inom bland annat Diabetes, Astma/Kol, Inkontinens och Hypertoni. BVC ligger separat i nybyggda lokaler och är en del av Älvbarnens familjecentral i Älvängen. Älvängen är en trivsam ort i en växande kommun. Vårdcentralen är belägen centralt nära Göta älv med goda förbindelser och närhet till tågstation och busshållplats som gör det enkelt att pendla från Göteborg och Trollhättan.

På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov. Vi lägger stort fokus på en god och trivsam arbetsmiljö där vi arbetar både självständigt och tillsammans. Det bidrar till en god upplevelse både av att vara patient och medarbetare hos oss. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård.

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Älvängen
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2176
Kontakt
  • Emelia Önebro, Vårdcentralchef , 0725-325789
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725-136279
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Retour aux postes vacants