Folktandvården, Lerum

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi söker dig som vill ingå i ett team och jobba med barn och vuxna samt uppskattar glada arbetskamrater i en god arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och delaktighet är en viktig del i vår vardag. Vi har bred kompetens på kliniken och täcker hela vårdpanoraman inom allmäntandvården. Vi har mikroskop, panoramaröntgen samt utför implantatkirurgi & protetik på kliniken. Vår klinik är resursklinik för dentoalveolär kirurgi och vi hjälper andra kliniker med visdomstandskirurgi och dylik . Du kommer att få stora möjligheter till individuell kompetensutveckling. Kliniken har erfarna tandläkare som handleder dig som är ny i arbetet. Vår verksamhet vilar på fyra ben, Nöjda patienter, hög kvalité på vården, glada medarbetare samt bra ekonomi.

Personalstyrkan består av 34 medarbetare, varav 10 tandläkare, 4 tandhygienister och 20 tandsköterskor. Vi arbetar enligt modellen 7-19. Du tar dig lätt till Lerum då vi har goda tåg- och bussförbindelser med täta avgångar. Är bil ditt alternativ har vi fri parkering. Vi ser fram emot din ansökan!

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Om du har några års erfarenhet är det en fördel. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

 På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Om sökande med utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1915
Kontakt
  • Klinikchef: Mehran Taheri, 010-4418635
  • Klinikkoordinator: Petra Wingfors, 0700-206012
Facklig företrädare
  • TT: Carina Bergman, 010-4417190
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb