Försörjningsförvaltningen, Borås

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som tekniker inom Hjälpmedelscentralen - Leverans handlar om patientsäkerhet och bra service. Du bidrar med din samarbetsförmåga och tekniska kompetens till att förse våra kunder med hjälpmedel.

I din roll arbetar du antingen med rekonditionering, det vill säga att återställa hjälpmedel för återanvändning eller lagerarbete såsom plock och returhantering av hjälpmedel. Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor för att lösa de arbetsuppgifter som finns varje dag.

För att arbeta med rekonditionering krävs ett tekniskt kunnande. Ange i ansökan vilket uppdrag som du tror skulle passa dig bäst.

För att ge god service i rollen som tekniker behöver du:

  • skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande
  • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete.

Du har gymnasieutbildning alternativt en pågående gymnasieutbildning. Då du har många kontakter i ditt arbete är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Din datorvana är god; du är van vid att arbeta i, samt lära dig olika IT-system. Du har god fysisk förmåga, och ett ergonomiskt arbetssätt, då arbetet kan innebära tunga lyft. 

Om oss
Hjälpmedelscentralen tillhör Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen och är ett kompetens- och logistikcenter för de 49 kommunerna, samt Västra Götalandsregionens egna verksamheter. Vi finns i Borås, Mölndal, Skövde, och Uddevalla.
Läs mer om Hjälpmedelscentralen via länkarna:
Läs mer här
Läs mer här

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Övrigt 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1720
Kontakt
  • Magnus Thell Stenvall, Servicechef, 076-1041901
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
  • Stefan Larsson, Vision, 010-4413246
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb