Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, VO 4, Akutmottagning Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa akutmottagning? Få högkvalitativ utbildning inom Akutsjukvård och bli en utomordentlig diagnostiker? Massor med patientnära arbete, kliniska bedömningar och minimalt med administration...

Då är denna tjänst skapt för dig! 

Akutmottagningen på Skaraborgs Sjukhus i Lidköping har ett upptagningsområde på över 80 000 invånare. Sedan några år har vi gjort en satsning på akutläkare. En klinik under uppbyggnad där du får vara med och påverka din framtida arbetsplats, får vara med och bygga en drömversion av en Akutklinik.

Arbetsuppgifter

För närvarande har vi 5 ST-läkare och en Specialist på kliniken. Ytterligare 2 ST-läkare börjar sin tjänstgöring under kommande höst.

Specialisttjänstgöringen är sammanvävd med ST-utbildningen i Östergötland, genom ett tätt samarbete med Akutmottagningen i Linköping. I praktiken innebär det att man som ST-läkare får ytterligare handledning av en Överläkare inom Akutsjukvård från Linköping på plats. En lyx inom personlig utbildning och utveckling genom kontinuerlig feedback, skuggningsteknik och differentialdiagnostiskt resonemang. Randningar är uppdelade mellan placeringar på Skaraborgs sjukhus i Lidköping och Skövde samt Akutmottagningen på Universitetssjukhuset i Linköping.

Arbetstider: tjänsten innefattar arbete dag-, kvälls- och nattetid, likaså helger

Kvalifikationer

Vi söker dig som intresserad av att bli specialist inom Akutsjukvård, förvärva bred medicinsk kompetens inom flera områden. Du ska lockas av teamarbete, varierande arbetsuppgifter och extraordinära situationer.

Formella krav är svensk läkarlegitimation. Tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan, bifoga gärna meritförteckning och lista på referenser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1659
Kontakt
  • Armen Hovannisyan, Akutläkare, 0510-85951
  • Fredrik Sahlin, Processchef, 0510-85065
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-05-27

Tillbaka till lediga jobb