Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi, Urologiavdelning 30

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Vi är en urologisk slutenvårdsavdelning som vårdar patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vår verksamhet omfattar allt från stor öppenkirurgi till robotassisterande titthåls kirurgi, vi tar också emot ett stort antal patienter från Akut- och olycksfallsmottagningen. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Avdelning 30 är ett härligt gäng där gemenskap, glädje och kunskap är viktigt. Vi finns även här för varandra när det är tufft och för daglig reflektion. Vårt fokus är att gemensamt ta ansvar för våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med teamarbete och stor tilltro till varandras kompetenser. Vi kan erbjuda dig fri sjukvård, utbildning, önskeschema och friskvård. 

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på urologen är utvecklande och omväxlande, du kommer att arbeta självständigt och i team. Omvårdnads arbetet för sjuksköterskan är på avancerad nivå. Patientbemötande är i fokus och du kommer ha mycket kontakt med patienter, anhöriga och andra vårdinsatser. 

Helgarbete ingår. Du kommer att arbeta två helger av fem, och under sommaren arbetar du varannan helg.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Urologisk/kirurgisk erfarenhet är meriterande. Som person är du en medarbetare och kollega som bidrar med en positiv stämning och ett gott arbetsklimat. Vi välkomnar idéer och utveckling av vår arbetsplats. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1653
Kontakt
  • Vårdenhetschef Camilla Finnskog , 031-3427660
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Susanne Reuterberg , 031-3428111
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb