Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Östra, Operation 1 och 2

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Operation 1 och 2 Östra är indelad i två verksamheter:

Operation 1 är en av Skandinaviens största och ledande kolorektala operationsenheter. Vi tillhandahåller kirurgi till vuxna, till största delen inom kolorektal kirurgi, övre gastrokirurgi och infektionsrelaterade ingrepp. Vi ger även anestesiservice till tandvården (vuxna och barn), psykiatriska kliniken, röntgen, gastroenterologiska avdelningen (GEA), tryckkammarenheten och medicinkliniken. Vi har utöver planerad kirurgi även akutverksamhet dygnet runt.

Operation 2 bedriver gynekologisk och obstetrisk kirurgi. Den gynekologiska verksamheten omfattar benigna gynekologiska operationer. Den obstetriska kirurgin består av elektiva kejsarsnitt men också uppdrag innefattande akuta kejsarsnitt, placentalösningar med mera. Här finns även en postoperativ enhet.

Vi har rotationstjänstgöring mellan Operation 1 och 2 för att få variation i arbetet och utveckla vår kompetens.

Hos oss arbetar anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor tillsammans med instruktörer, sektionsledare, bemanningsassistenter och vårdenhetschefer.

Arbetsbeskrivning

Som anestesisjuksköterska arbetar du i team tillsammans med operationssjuksköterska, undersköterska, anestesiläkare och operatör. Du kommer få möjlighet att rotera mellan våra olika områden och ingrepp då det är viktigt för oss att ta tillvara din kompetens och även ge dig möjlighet att utvecklas i din profession. Vi erbjuder också kompetensutveckling genom såväl interna som externa utbildningar.

Det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen så som nyanställd får du en strukturerad upplärning anpassad efter dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.

Vi erbjuder möjlighet för dig att kunna påverka ditt schema genom att utöka din tjänstgöringsgrad genom fler pass (nattraden är på 72,9 %).

Vem är du?

Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska med inriktning anestesisjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska.

För att trivas hos oss behöver du ha mycket god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta i team, då det är en förutsättning för att lyckas i vårt uppdrag. Vi lägger även stor vikt vid din kommunikativa förmåga och lyhördhet gentemot andra. Arbetsuppgifterna kräver att du också är ansvarstagande och självständig samt uppskattar variation under arbetsdagen.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1071
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Elisabeth Runesson, 076-9402537
  • Vårdenhetschef, Johan Borg, 072-2087109
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Maria Lundin , 031-3435480
  • Vårdförbundet, Geraldine Kopacsi , 031-3434865
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb