Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Medicin barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Kommer du också på dig själv med att tänka att livet var roligare när du var barn? Barn vet hur man har roligt och de är riktigt duktiga på att lära ut det också. Om du söker ett arbete där arbetsglädjen är stor och både lekfullhet och utmaningar har sin givna del under arbetsdagen, då skall du söka till oss!

Om oss

Nu söker vi dig som vill arbeta med barn på en planerad mottagningsverksamhet. Vi har nu en tjänst på Specialistmottagningen och en på Mag- tarm- och levermottagning barn som vi vill tillsätta med nya härliga kollegor. Inriktningarna på mottagningarna skiljer sig åt men arbetsuppgifterna är likartade på båda enheterna. Mottagningarna har öppet dagtid alla vardagar.

Specialistmottagningen består av urinvägsmottagning, immunologi och reumatologimottagning, metabolmottagning, hemangiommottagning och infektionsmottagning.

Mag- tarm- och levermottagningen har tre olika team med olika inriktningar: IBD, nutrition, transplantation och utöver det även en grupp med övriga gastropatienter.

Vi arbetar i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor och sekreterare. Vi har också ett nära samarbete med andra professioner och kliniker för att tillsammans ge en god vård till våra patienter.

Arbetet innebär att planera och förbereda mottagningen, bistå vid läkarmottagning, kontroll av vitala parametrar och blodprovstagning.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

  • Ett roligt arbete med härliga kollegor på en arbetsplats som präglas av hög kompetens och arbetsglädje.
  • Kompetensutveckling och utbildningar utifrån dina och verksamhetens behov.
  • En introduktion på mottagningen anpassad efter dina behov och din erfarenhet.
  • Att få arbeta med barn och deras familjer, på en mottagning med stor variation som ger goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • Egna ansvarsområden som till exempel beställa förråd, miljöombud och patientregister.

Vem tror vi passar hos oss?

Vi söker dig som har arbetat några år och är trygg i din roll som undersköterska. Specialistutbildning inom barn och ungdomssjukvård, tidigare erfarenhet av barnsjukvård eller mottagningsarbete ser vi som meriterande. Arbetet består till viss del av administrativt arbete så en god förmåga att organisera sitt arbete är en fördel. Du kommer att arbeta framför allt i systemen Elvis och Melior.

Du har en positiv inställning och kan möta barn och föräldrar på ett sätt som ger förståelse och inger förtroende. Ett gott bemötande, engagemang för arbetsmiljön och intresse för att aktivt bidra till utvecklingen av våra mottagningar är andra egenskaper som vi tror kännetecknar dig. Sist men inte minst, du gillar att ha roligt på jobbet!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi intervjuar fortlöpande.

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/349
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anette Karlsson , 0722-082302
Facklig företrädare
  • Kommunal Susanne Persson , 031-3436191
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb