Västfastigheter, Område Drift och Service


Drifttekniker Bygg/Snickeri

Vi söker nu en Drifttekniker Bygg/Snickeri till vår driftenhet i Borås med placering Södra Älvsborgs sjukhus. 

Arbetsuppgifter

Västfastigheters driftenheter arbetar i första hand med drift- och underhåll av fastigheter. Vi erbjuder dig att i rollen som drifttekniker delta inom ett spännande och utmanande arbetsområde i en stark och utvecklingsorienterad organisation.

Driftenheten består idag av 26 drifttekniker fördelade över olika kompetenser, med ett gemensamt ansvar för driftenhetens genomförande och resultat, som leds av driftchef.

 I din roll som drifttekniker Bygg kommer du förutom att arbeta med drift, tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheter, även utföra snickeritjänster åt våra hyresgäster.

Ett axplock av arbetsuppgifterna som förekommer är uppsättning/demontering av hyllor och skåp, projektorer/tv, tavlor, tillverkning av måttbeställda saker, tillsyn av tak och fasader, smörjning, översyn och utbyte av lås etc.  Det kommer även förekomma en del brandförebyggande arbete.  

Hitta små bra lösningar i varje situation och flexibilitet, för att ge vården den hjälp de önskar. Beskriv gärna i din ansökan om vad du anser att god kundservice är. Förutom dina kollegor inom bygg har du även teknisk support av vår förvaltare.

Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har snickeri/finsnickeriutbildning på gymnasienivå, gärna med några års arbetserfarenhet
  • Du har god förmåga att uttala dig i tal och skrift samt har god datavana i Officepaketet och vana att arbeta med digitala verktyg, då all återrapportering sker via dessa
  • B-körkort är ett krav

Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete, samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster Kunskap och arbete med passagesystem och lås är meriterande liksom arbete inom sjukhusmiljö Behärskar du olika svetstekniker är det meriterande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Ansök senast 11 december. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9174
Kontakt
  • Driftchef Zoran Culjak , 033-6164675
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic VISION, 070-0805946
Publicerat 2022-11-18
Sista ansökningsdag 2022-12-11

Tillbaka till lediga jobb