Folktandvården, Nödinge

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Vi söker en glad och positiv tandsköterska som kan arbeta med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. 

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Arbete med FRAMM, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vill du arbeta med kirurgi har du möjligheter att utveckla dina kunskaper tillsammans med vår resurstandläkare i kirurgi. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Nödinge är en klinik med ett gott gäng på 23 medarbetare. Vi har 7 behandlingsrum och är belägen i ett naturskönt område i Nödinge som ligger ca 15 min från Göteborgs Central. Vi är en klinik med god ekonomi som ger möjlighet till utbildningar för kompetenshöjning. Vi har gjort vår variant på arbetstidsmodellen 7-19 som ger utrymme för administration, friskvård och egen utveckling. Vi är stolta över vår arbetsplats och vi är alla mycket delaktiga i arbetet att föra kliniken framåt. Vi har bred kompetens inom allmäntandvård.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Det är meriterande men inget krav att du har erfarenhet av receptionsarbete.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar och vill vara en del av vår arbetsgemenskap.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som flexibilitet och glädje. Du är en lagspelare som trivs med varierande arbetsuppgifter i samarbete med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är kvalitets- och målmedveten och tar egna initiativ. Välkommen med Din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nödinge
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9051
Kontakt
  • Klinikchef, James Jour, 070-7359909
  • Klinikkoordinator, Almira Kenjar, 070-0206525
Facklig företrädare
  • Clary Karlsson, Vision, 070-0823216
Publicerat 2022-11-24
Sista ansökningsdag 2022-12-07

Tillbaka till lediga jobb