NU-sjukvården, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

Vi söker nu dig som vill arbeta som semestervikarie hos oss i sommar!

NU-sjukvården
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

Att arbeta hos oss
Som undersköterska möter du patienter som är i behov av medicinsk omvårdnad och rehabilitering. Du arbetar nära patienten, vilket kräver att du har ett stort intresse för människor och förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. I arbetet ingår även att dokumentera patienternas tillstånd och de åtgärder som utförs.

Kvalifikationer
Vård- och Omsorgsprogrammet eller motsvarande. Inriktning och/eller erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Våra avdelningschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Har du önskemål om och vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vård- och omsorgsprogrammet i din ansökan. Har du en pågående utbildning som sjuksköterska eller läkare? Då vill vi att du bifogar betyg/studieintyg från dina pågående studier. 

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Information
Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 

Du kan ansöka om beviset från och med den 1 juli 2023. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titeln än undersköterska. För dig som blir erbjuden ett semestervikariat hos oss i NU-sjukvården innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara assistent omvårdnad. 

Läs mer här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8441
Kontakt
  • Linn Kristiansson, HR-specialist , 010-4356809
  • Matilda Jakobsson, HR-specialist, 010-4356821
Facklig företrädare
  • Kommunal, vxl010-4350000
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-07-17

Tillbaka till lediga jobb