Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Inom verksamhetsområdet Ortopedi arbetar vi med att behandla, vårda och rehabilitera patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vårt högspecialiserade uppdrag är unikt i sitt slag och omfattar avancerad ortopedisk traumakirurgi. Vi utför både akuta och planerade operationer och behandlingar och våra patienter kommer från hela Sverige. Vår verksamhet präglas av engagemang och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som operationskoordinator är du ansvarig för koordinering och planering av operationer för verksamhetens patienter. Du samverkar med teamens läkare, personalen på An/Op/IVA (Anestesi/ Operation/Intensivvård), vårdavdelning och Ortopedimottagningen i Mölndal. Arbetet innebär ett stort eget ansvar med både teamarbete och självständigt arbete. Telefonkontakt med patienter är en viktig och stor del i arbetet.

Är du vår nya kollega?

Du ska ha erfarenhet av vård och gärna med några års erfarenhet inom ortopedisk kirurgi. Har du arbetat som operationskoordinator eller inom operationssjukvård är det meriterande för tjänsten liksom andra erfarenheter av komplex logistik.

Vi söker dig som är duktig på logistik och planering och det är meriterande om du har erfarenhet av operationsplanering i systemet Orbit. Det är viktigt att du har god kunskap i olika IT-system och datorvana. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt till kollegor och patienter. Du har lätt för att kommunicera och har en god förmåga att arbeta i team, men du trivs även med att arbeta självständigt. Du är strukturerad, flexibel och tar initiativ i ditt arbete. Du som söker till oss drivs av att arbeta med ständiga förbättringar, verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete. Du har fokus på en god patientkontakt, hög kvalitet och en välfungerande samverkan.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. 

Intervjuer kommer ske löpande under annonsering. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7258
Kontakt
  • Avdelningschef, Anneli Hallberg, 072-2088894
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hanson, 031-3431608
Publicerat 2022-09-19
Sista ansökningsdag 2022-10-03

Tillbaka till lediga jobb