Närhälsan Backa vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Backa Vårdcentral har cirka 13 000 listade invånare. Med en god bemanning bedriver vi en bred allmänmedicinsk verksamhet som präglas av helhetssyn med patienten i fokus. Hos oss pågår ett ständigt arbete för att vår verksamhet ska uppfylla både den medicinska kvalitet och service som våra kunder och patienter efterfrågar. Vi arbetar teambaserat i nära kontakt med andra professioner för att kunna ge bästa möjliga vård till våra patienter.

Läs om våra förmåner här: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

I uppdraget vårdplanering kommer du att arbeta med att få till en trygg övergång från sluten till öppen vård för våra patienter. Vi är mycket måna om vår sköraste grupp och det finns hög kompetens på vårdcentralen bestående av äldresköterska, äldreundersköterska och flera läkare som är involverade i kommunal Hälso- och sjukvård. Norra Hisingen är en grön ö avseende samarbete mellan kommun och primärvård, vilket gör arbetet roligt och tillfredsställande. Du kommer inte att stå ensam, men du kommer ha stor frihet att utforma hur just du arbetar bäst mot målet.

Ditt arbete kommer även att utgöras av patientrådgivning på plats och i telefon samt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär, och tät samverkan med läkare. Tyngden i ditt uppdrag kommer dock att ligga på vårdplanering.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du några års yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet från vårdplanering är det en stor merit. 

Som person är du flexibel och trygg i såväl din yrkesroll som person och bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, har lätt för att samarbeta samtidigt som du gillar att arbeta självständigt. Du har lätt för att samverka med andra verksamheter såsom hemsjukvård och slutenvård.

Ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, för att få en väl fungerande arbetsgrupp. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7073
Kontakt
  • Anna Holst, Vårdcentralchef, Tfn0700-207979
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn0700-823646
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-09

Tillbaka till lediga jobb