Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker dig som är specialistläkare inom gastroenterologi och som vill arbeta hos oss med polikliniskt avdelnings- och mottagningsarbete, dagvårdsverksamhet och vår stora endoskopiverkssamhet.

Här blir du en del av ett team som präglas av innovativt tänkande, som utvecklar moderna arbetssätt med mycket patientdelaktighet och som ständigt driver på för att ligga i frontlinjen inom vår specialitet.

Du får arbeta på ett lokalt och lagom stort sjukhus; stort nog för att rymma både bredd och spetskompetens och lagom i att verkligen bli sedd och hörd i din profession. Det finns också goda möjligheter till forskning och klinisk träning genom vårt moderna kunskapscentrum.

Om oss
Läkarteamet inom gastroenterologi består av 5 specialister som arbetar tätt ihop med dedikerade sjuksköterskor. Teamet drivs av stark lagkänsla, stor kompetens och ett enormt engagemang för arbetet. Man arbetar mycket med utveckling av verksamheten som helhet och vi vill gärna att du bidrar i detta arbete.

Gastroenterologi ingår i verksamhetsområde medicin, som ansvarar för vård av patienter inom hela det internmedicinska fältet.

Din profil
Du är legitimerad läkare med specialistbevis inom gastroenterologi. Du behärskar svenska i motsvarande nivå C1. Du får gärna ha forskningserfarenhet eller önskan att bedriva forskning.

Som person trivs du med att prestigelöst samverka över professionsgränserna och har en vilja till teamarbete. Du är utvecklingsinriktad och har självklart ett gott bemötande av patienter och kollegor.

Vi hanterar rekryteringen löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6939
Kontakt
  • Ann-Christin Snygg, läkarchef, 033-6164914
Facklig företrädare
  • Lise-Lotte Norrman, Läkarförbundet, , 033-6163835
Publicerat 2022-09-07
Sista ansökningsdag 2022-10-30

Tillbaka till lediga jobb