Skaraborgs Sjukhus, K6, Operation Anestesi Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Verksamhetsområde Anestesi/Operation och IVA/Postop inom SkaS har sjukhusenheter i Lidköping, Skövde och Falköping. Totalt arbetar ca 400 medarbetare inom verksamheten.

I Skövde sker daglig elektiv kirurgi för både inneliggande och dagkirurgiska patienter vid anestesi-/ operationsenheten. Det finns också en omfattande akut operationsverksamhet. Totalt finns 12 operationssalar samt en instrumentcentral. Verksamheten pågår dygnet runt alla årets dagar. Alla enheter samarbetar tätt tillsammans, både inom orterna och inom hela SkaS. Vårt gemensamma mål är att sätta patienten i fokus. Vi arbetar processinriktat och kontinuerligt med verksamhetsutveckling enligt SkaS riktlinjer.

"Vi är en centraloperation så det är stor variation på ingreppen. Som så många andra operationsavdelningarna behöver vi bli fler. Vi har kvoterade kvällspass, 6-timmars pass (värda 8 timmar) för de som jobbar obekväm arbetstid!" - Operationssjuksköterska Skövde.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska arbetar du i team med anestesisjuksköterska, undersköterska, steriltekniker, anestesiläkare och operatör. Genom hög kompetensnivå hos personalen, medicinskt, omvårdnadsmässigt och tekniskt ger vi patienten bästa möjliga vård.

Som operationssjuksköterska på Skaraborgs Sjukhus kan det finnas möjlighet till rotationstjänst. Beskriv gärna i din ansökan om rotationstjänst är något som intresserar dig! 

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade sjuksköterskor med specialistutbildning inom operation. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara flexibel, utvecklingsbenägen samt kunna arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skulle du vara intresserad av att höra mer? Tveka inte att ta kontakt med oss eller skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/4856
Kontakt
  • Anna Essemo, enhetschef, 0500-431242
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb