Folktandvården, Gibraltar Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda - humor och arbetsglädje är en stor del i vår kultur. Teamarbete och utveckling av oss själva, vården och vårt arbetssätt har stort fokus på kliniken.

Folktandvården Gibraltar ligger centralt i Göteborg med mycket bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter. På kliniken finns det 11 behandlingsrum. Sammanlagt är vi ca 30 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.00 fredag.

Vi har för nuvarande en arbetstidsmodell där man jobbar en till två kvällar i veckan då arbetstiden är 10.40-19.10.

Folktandvården Gibraltar är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och engageras i olika forskningsprojekt.

Om arbetet
Att arbeta i vår steril innebär att man har kunskap om de basala hygienrutinerna samt hur sterilteknisk utrustning fungerar. Arbetet är självständigt med varierande arbetsuppgifter. Har du utbildning som tandsköterska kan även assistans och andra sedvanliga tandsköterskeuppgifter förekomma i mindre omfattning. Noggrannhet är av största vikt eftersom sterilen är en av de viktigaste funktionerna för att bedriva modern tandvård.

Som steriltekniker vid kliniken kommer du arbeta tillsammans med både allmäntandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, receptionister och även med våra studenter. Viss studenthandledning i hygienfrågor kan bli aktuell. Tjänsten ställer därför krav på både kreativitet, noggrannhet och servicekänsla samt intresse för att förmedla dina kunskaper.

Om dig
Vi söker dig som har:

  • Utbildning som steriltekniker, tandsköterska eller motsvarande
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper inom hygienrutiner

Vi söker dig som har ett stort intresse för hygien och sterilarbete samt tycker det är spännande med tandvårdens olika typer av sterilteknisk utrustning och hantering av tandvårdsinstrument. Du är duktig på att skapa goda relationer och samarbetar väl med andra då det ingår att hjälpa övrig tandvårdspersonal och studenter med att få patientarbetet att flyta.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger alltid steget före. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss på Folktandvården i Västra Götaland blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för en första intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till en andra intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade att genomföras under vecka 4-5.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8435
Kontakt
  • Klinikchef, Fredrik Magnusson, 070-020 59 52
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Retour aux postes vacants