Folktandvården, Gråbo

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Det gör arbetsdagen varierande och du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, ekonomisk medvetenhet, empati och servicekänsla.

Om oss
Kliniken är nyrenoverad, ljus och luftig med sex stora behandlingsrum. Samarbete och uppgiftsväxling mellan yrkesgrupperna fungerar mycket väl och teamen har stora möjligheter att själva lägga upp sitt dagliga arbete. Vi har tillgång till det mesta inom modern tandvård när det gäller utrustning och material.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsoinriktat.

Folktandvården Gråbo har 6 behandlingsrum. Här arbetar 4 tandläkare, 4 tandhygienister och 7 tandsköterskor. Klinikens öppettider är 07.00-18.45 måndag till onsdag och 07.00-15.30 torsdag, fredag.

Gråbo ligger strax utanför Göteborg och det finns goda pendlingsmöjligheter, snabbuss och fri parkering.Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens med intresse för både barn och vuxentandvård, gärna med några års erfarenhet.

Vårt patientklientel är blandat. Vi söker dig som är engagerad, effektiv men också har fokus på vårdkvalitet och samarbete.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården gör kontroller i Misstanke- och Belastningsregister innan beslut om anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gråbo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8351
Kontakt
  • Eva Erwander, klinikchef, 0705-83 07 92
  • Eva Manning, klinikkoordinator, 0767-72 33 21
Facklig företrädare
  • Carina Bergman, TT, 010-441 71 90
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tillbaka till lediga jobb