Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Avdelning 361

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 361 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning inom Psykiatri Affektiva och vi finns på Östra sjukhuset. Patienterna kommer till oss från den psykiatriska akutmottagningen på Östra sjukhuset. Avdelningen har 14 vårdplatser. Patienterna kommer för utredning och behandling av olika psykiatriska diagnoser som exempelvis depressioner, ångest, personlighetsstörningar och svårare krisreaktioner. Vi utökar antalet sjuksköterskeplatser och söker därför tre nya kollegor till vår avdelning.

Vad erbjuder vi dig?

Vi har en trevlig arbetsplats i vackra och ändamålsenliga lokaler. Ett gott kamratskap bäddar för ett bra teamarbete där alla spelar en viktig roll. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och regelbunden handledning varannan vecka. Vi har också träning i självskydd varje vecka med praktisk träning och diskussioner runt bemötande. Vi förbättrar arbetstiderna med ett fem-veckoschema vilket innebär att du arbetar två helger av fem.

Om arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter utgår ifrån psykiatrisk omvårdnad med patienten i fokus. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelsbehandling, krisbearbetning och stödjande samtal. Vi har ett väl utvecklat teamarbete mellan sjuksköterska, läkare, skötare, kurator och patienten där var och en bidrar med sin unika kompetens. Samverkan med öppenvård, socialtjänst och övriga berörda parter är vanligt förekommande. I din roll ingår arbetsledande uppgifter. Längden på introduktion och bredvidgång bedöms utifrån din individuella kompetens för att du ska få en så god start som möjligt. Vi har en sjuksköterska med inriktning dag på plats fem dagar i veckan som har övergripande ansvar och vid behov stöttar i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar med kontaktmannaskap där både sjuksköterskor och skötare ingår.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa och psykiatrisk omvårdnad med hela patienten i fokus. För att du ska trivas i vår arbetsgrupp tror vi att du har ett genuint intresse och ett stort engagemang för vår patientgrupp. Det är viktigt att du kan bibehålla ditt lugn även i känslomässigt påfrestande situationer. Du delar vår arbetsgrupps förhållningssätt genom att vara en positiv och engagerad medarbetare som visar stort intresse för att göra så gott som möjligt för våra patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8104
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Wennergren, 076 - 805 24 49
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 072 - 207 41 88
Publicerat 2022-04-13
Sista ansökningsdag 2022-05-04

Retour aux postes vacants