Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Som medicinsk sekreterare/kanslist vårdadministration har du många och varierande arbetsuppgifter så som:

Utskrift av journalanteckningar. Diagnosklassificering och remisshantering. Receptions- och kassaarbete. Administrativ service till patienter, anhöriga och personal. Telefonsamtal och kontakt med myndigheter.

Vår verksamhet bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus, Torggatan och Rågården.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, studerar till medicinsk sekreterare och är klar med termin två i juni 2022 eller är läkarstudent och har avslutat termin fem senast i juni 2022. Du har hög servicekänsla, intresse för dokumentation och trivs med ett tempofyllt arbete. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på sjukhus eller från arbete inom serviceyrken är det meriterande för tjänsten.

För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare har goda språkkunskaper och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Bifoga gärna i din ansökan:
För dig som...

  • är klar med din utbildning: betyg eller examensbevis.
  • har en pågående utbildning: resultatintyg och registreringsintyg där det framgår vilken termin du går samt hur många poäng du hittills har.
  • har en pågående utbildning utomlands: du behöver ha fått dina betyg översatta till engelska av ditt universitet. Det behöver framgå vilken termin du är på. Kontakta oss vid frågor.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2022-08-28
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7848
Kontakt
  • HR-servicecenter, sommar.su@vgregion.se,0722-008137
Publicerat 2021-12-01
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Retour aux postes vacants