Naturbruksförvaltningen, Axevalla Hästcentrum

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Bakgrund
På Axevalla hästcentrum mellan Skara och Skövde finns allt du kan önska dig i hästväg. Nyrenoverade stall, ridhus, travbanor och islandshästanläggning.  På Axevalla hästcentrum kan man läsa Naturbruksprogrammet inriktning hästhållning med yrkesutgångarna ridsport, travsport och islandshästsport.

Vår målsättning är att alla elever ska nå så långt som möjligt i sitt lärande. Vi vet att en duktig, erfaren, nyfiken lärare med positiva förväntningar på eleverna i klassrummet gör skillnad. Vi ska förbereda eleverna inför arbetslivet eller vidare studier och din största uppgift är att leda eleverna dit. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss och eleverna att lyckas. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten får du fokusera på din undervisning samt skolutveckling i arbetslaget och på skolan. Vi har en heltidsmentor som ansvarar för elevernas kunskapsutveckling och studiesituation i sin helhet.  

Kvalifikationer  
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i idrott och/eller matematik i kombination med annat ämne. Vi har möjlighet till samarbete med vår grannskola för att kunna kombinera undervisning utifrån ämnesbehörighet. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet ser vi som meriterande.

Vi söker dig som låter din undervisning präglas av höga förväntningar på elevernas förmåga. Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor och förmågan att väcka elevernas nyfikenhet, engagemang och ansvarstagande. Vill arbeta tematiskt med programinfärgning, har god kunskap om och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet. Du värnar om en god värdegrund och god kultur på skolan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav. 

Villkor
Tillsvidareanställning med 100% sysselsättningsgrad, semestertjänst. Flextidsavtal.
Tillträde efter överenskommelse.
För att få en anställning inom vår skolverksamhet krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett via polisens hemsida för skola. 
Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 22 augusti. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vid överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2936
Kontakt
  • Nicklas Dahlqvist, bitr rektor Axevalla, 070-0825634
Facklig företrädare
  • Ingrid Sahlström, LR, 070-0816590
Publicerat 2021-08-02
Sista ansökningsdag 2021-08-22

Tillbaka till lediga jobb