Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 6, Neurosjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Om verksamheten
Verksamhetsområde Neurosjukvård bedriver högspecialiserad vård för Västra Götaland och Norra Halland, samt länssjukvård för Göteborg och Mölndal. Verksamheten är organiserad i fyra sektioner: Neurologi, Neurokirurgi, Rehabiliteringsmedicin samt Klinisk neurofysiologi.

PTP tjänsten är förlagd till Neurologimottagningen på Sahlgrenska sjukhuset där psykologerna är knutna till enheten för psykologer och kuratorer och tar emot patienter från alla delar av verksamheten, såväl inneliggande patienter på avdelning som öppenvårdspatienter. Psykologerna arbetar med neuropsykologiska frågeställningar och möter patienter med olika neurologiska åkommor, till exempel stroke, skalltrauma, parkinsons sjukdom, multipel skleros (MS), epilepsi, narkolepsi och hjärntumörer. Enheten har därtill i uppdrag att bemanna med psykolog inom verksamhetsområde Kardiologi.

Denna tjänst erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett tvärprofessionellt team med erfarna medarbetare. Enhetens psykologer har genom åren utvecklat en bred och djup klinisk kompetens inom det neuropsykologiska området och flera är engagerade i olika forskningsprojekt.

Vi erbjuder!

Förutom ett sammanhållet PTP-program, erbjuder vi dig att bli en del av en arbetsplats som präglas av gemenskap och teamanda. Hos oss får du en erfaren och engagerad handledare och ytterligare fyra psykologkollegor som stöd när du ska tillämpa och fördjupa dina kunskaper. Teamarbetet innebär också att du får förståelse för olika professioner inom sjukvården och hur ni tillsammans ger patienten en god vårdinsats.

Om tjänsten

En väsentlig del av arbetet är att utreda och bedöma kognitiva funktioner. Du kommer även att stödja patienter i att finna strategier för att hantera och kompensera för sina kognitiva funktionsnedsättningar. I arbetet ingår också att ge kris- och samtalsstöd.

Tjänsten avser en visstidsanställning, från 2021-09-01 till 2022-08-31.

Vem söker vi?
Vi söker dig med psykologexamen och intresse för neuropsykologi. Erfarenhet av sjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Allt arbete sker i teamsamverkan och det är därför viktigt att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Ett intresse för att samverka multidisciplinärt är en förutsättning för att arbeta hos oss, samtidigt krävs en förmåga och vilja att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2703
Kontakt
  • Enhetschef, Urban Wåhlander , 072- 232 71 48
  • Specialist psykolog, Nora Balogh , 031- 342 50 21
Facklig företrädare
  • SACO, Birgitta Johansson, 031- 342 50 21
Publicerat 2021-04-26
Sista ansökningsdag 2021-05-10

Retour aux postes vacants