Sjukhusen i väster, Endoskopimottagning, Angereds Närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Beskrivning
I mångkulturell storstadsmiljö bedriver Angereds Närsjukhus specialistsjukvård inom verksamhetsområde kirurgi (innefattande allmänkirurgi, endoskopi och gynekologi) samt ortopedi. Det finns en toppmodern, fullbemannad operationsavdelning med fyra operationssalar i anslutning till mottagningarna. 

Under sommaren 2021 påbörjas byggnation av endoskopimottagningens nya lokaler, vilka beräknas stå klara september/oktober 2021. Det innebär att vi kommer börja hösten med helt nya och fräscha lokaler och apparatur. Vi söker nu efter en undersköterska som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår endoskopiverksamhet!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska på endoskopimottagningarna arbetar du i ett litet team bestående av läkare, endoskoperade sjuksköterskor och sjuksköterska.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska på endoskopimottagningen består av rengöring/handhavande av endoskop, instrumenthantering, förbereda för och assistera vid undersökning samt iordningställande på sal mellan undersökningar. Utöver detta ingår att rekvirera och ta hand om tvätt och förråd. Du har även en viss telefonrådgivande funktion.

Som undersköterska hos oss kan du få möjlighet att rotera mellan de olika enheterna inom Verksamhet kirurgi/ortopedi på Angereds Närsjukhus.

Kvalifikationer
Undersköterskeexamen är ett krav.

Arbetslivserfarenhet
Yrkeserfarenhet som undersköterska inom kirurgi/endoskopi är meriterande men inte avgörande.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga samt lätt för att bygga relationer. Du bör vara trygg, initiativrik och drivande samt ihärdig nog att slutföra arbetsuppgifter med god kvalitet i en föränderlig miljö. Du behöver ha lätt för att kommunicera med patienter och anhöriga.

Ditt goda bemötande, sociala kompetens och samarbetsförmåga är av yttersta vikt. Det är viktigt att vara flexibel och möta utmaningar med en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet vid denna rekrytering.

Övrigt
Erfarenhet av arbete i Melior och ELVIS är meriterande.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper ser vi som en fördel.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Angered
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2573
Kontakt
  • Lisa Granhed, vårdenhetschef, 0700-81 69 66
Facklig företrädare
  • Pia Rönnesjö, Kommunal, 031-332 69 02
Publicerat 2021-05-03
Sista ansökningsdag 2021-05-17

Retour aux postes vacants