Södra Älvsborgs Sjukhus, Neurolog- och rehabiliteringskliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om våra lediga tjänster
Som fysioterapeut hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med att följa patienten genom både sluten- och öppenvård där du utgå från varje persons individuella behov. Behandlingstid varierar beroende på diagnos, behov och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Vårt arbetssätt präglas av samarbete och vi arbetar ofta i team med andra yrkesprofessioner.

Hos oss på SÄS kan du göra skillnad i människors liv samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och din yrkeskompetens inom specialiserad rehabilitering. Vi är många erfarna kollegor som trivs ihop och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Aktivt deltagande i kontinuerligt förbättringsarbete och verksamhetsutveckling på våra enheter ser vi som en positiv och viktig del av arbetet.

Vi söker nu efter nya fysioterapeuter till två av våra enheter. Tjänsterna skiljer såg åt i form av att enheterna arbetar med olika patientgrupper. Läs mer om respektive enhet här nedan. Specificera gärna i din ansökan om det är någon av enheterna som du finner mer intressant. Startdatum för tjänsterna är flexibla efter din önskan där du både kan starta under sommaren eller till hösten. 

Om fysioterapi rehab
Uppdraget för Fysioterapi Rehab är att erbjuda fysioterapi till alla patienter som är inskrivna i klinikens sluten- öppen- och dagsjukvård. Vi ansvarar för den fysioterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna inom rehabiliteringsmedicin, geriatrisk ortopedi, stroke, neurologi, smärta samt reumatologi.

Om central arbets- och fysioterapienhet
Uppdraget på Central arbets- och fysioterapienhet är att tillgodose fysioterapi till patienter inom somatisk öppen- och slutenvård. Det innebär områden så som, medicin, infektion, lung, gyn, kirurgi, onkologi, ortopedi, barn och kardiologi. På enheten arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter

Vi erbjuder dig:

  • Introduktion av fadder som handleder dig i arbetet.
  • Kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar, auskultation.
  • Möjlighet till fördjupning av dina specialistkunskaper på universitets- eller högskolenivå.
  • Teamarbete tillsammans med andra professioner.
  • Ett gott arbetsklimat i ändamålsenliga lokaler.
  • Möjlighet att delta på lunchföreläsningar som erbjuds alla medarbetare inom kliniken samt systematisk auskultation.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med kandidatexamen eller högre utbildning och har ett serviceinriktat och positivt synsätt. Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, helhetssyn och ansvarstagande men även förmåga att arbeta självständigt. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du har förmåga att se såväl behov som möjligheter och lyfter dina idéer för att kunna bidra till att förbättra vården, arbetssätt och arbetsmiljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2567
Kontakt
  • Lars Björk, enhetschef fysioterapi rehab, 033-616 14 32
  • Josefin Axeland, enhetschef CAF, 033-616 12 80
Facklig företrädare
  • Signe Yrlid, Fysioterapeuterna, 033-616 35 07
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-63 68 89
Publicerat 2021-06-08
Sista ansökningsdag 2021-07-04

Retour aux postes vacants