Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Krokslätt

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

BUP Krokslätt vänder sig till invånarna i Mölndal och Härryda. Vi tar emot våra patienter i ljusa, trevliga lokaler. Vi har fokus på att våra patienter ska känna sig nöjda med den vård och det bemötande som de får av oss. Vi arbetar med patientnöjdhet och utvecklar ständigt vår verksamhet.

Enheten bemannas av flera personalkategorier: sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, läkare, vårdadministratörer, sektionsledare och enhetschef. Vi är cirka 25 personer som arbetar på BUP Krokslätt.

BUP Krokslätt är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta en bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilken är barn och ungdomar upp till 18 år med behov av specialistpsykiatri. Utrednings- och behandlingsarbetet inom enheten bedrivs i tvärprofessionella team som präglas av nära samarbete mellan olika yrkesgrupper. För närvarande arbetar tre sjuksköterskor på enheten men vi kompletterar nu med ytterligare en tjänst. Sjuksköterskorna har regelbundna träffar inom professionen samt med läkarna för att utveckla arbetet. Vi samverkar med andra vårdgivare, skola och socialtjänst.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

På BUP Krokslätt erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete. Vi har som mål att alla ska trivas och må bra, så väl patienter som personal. Trivsel och gemenskap är viktiga ledord för oss! Som psykolog på BUP Krokslätt har du ett gott stöd i teamet och du har tillgång till närvarande arbetsledning och läkarkompetens. Du erbjuds både intern och extern handledning av psykologer med kännedom om verksamheten. Vidare erbjuds du vidareutbildningar inom området. Om du inte redan är specialist inom området så finns det även möjlighet att som psykolog gå specialistutbildning.

I mottagningens aktiva psykologgrupp deltar du i det lokala utvecklingsarbetet, men också i kontakt med andra BUP-mottagningar i Göteborg.

Arbetsuppgifter

På vår mottagning består psykologens arbete i huvudsak av, behandlings- och utredningsarbete. Detta innebär ofta kognitiv- och beteendeterapeutisk behandling av depression, ångest och självskadebeteende. Psykologen gör också bedömningar och diagnostik samt vidare psykologisk screening och testning vid misstanke om utvecklingsrelaterad funktionsavvikelse typ ADHD/AST. Psykologen fungerar även som konsultativt stöd till de övriga i teamet vad gäller psykologiska frågor, samt vid behov till vårdgrannar och skolor.

Som specialistpsykolog kommer du att ha ett utökat ansvar och ha ansvar för mer komplexa utredningar, bedömningar och behandlingar. Du förväntas även handleda mer oerfarna kollegor och PTP-psykologer. Som specialistpsykolog har du ett uppdrag att driva och medverka i psykologgruppens utvecklingsarbete och i samverkan med ledningen även i enheten och verksamhetsområdets utvecklingsarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, specialist psykolog. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom barn- och ungdomspsykologi. Alternativt kan längre klinisk erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri jämställas med specialisering. Vi söker dig med god förmåga att samarbeta i team.
Vi värdesätter egenskaper som god serviceanda och flexibilitet. Stor vikt kan läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 210816 eller tidigare
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2189
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Westlund, 076- 836 69 50
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Anders Ordqvist, 070 - 752 07 39
Publicerat 2021-04-30
Sista ansökningsdag 2021-05-14

Retour aux postes vacants