Västfastigheter, Område Drift och Service

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Drifttekniker - Elektriker till vår enhet i Mariestad

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Till vår verksamhet inom Drift och Service söker vi nu dig som vill bli del i vårt team i Mariestad och arbeta med framförallt elinstallation, underhåll av elanläggningar och kundarbeten. Rollen har placering på Mariestads sjukhus.


Som drifttekniker hos oss arbetar du med drift, tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheter. Tillsammans med kollegor, driftchef och anlitade entreprenörer ombesörjer du att de arbetsuppgifter som faller in under vårt elansvar vad gäller drift, tillsyn, skötsel och kundservice blir utförda, dokumenterade och godkända. Ett urval ur det tekniska området är elförsörjning,  reservkraft, rörpost, kallelsesystem, brand- & inbrottslarm, passage och hissar. Till din hjälp har du teknisk support av våra Tekniska förvaltare- och Driftkoordinator.

Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ordningssinne samt en bred elkunskap.

Vad har du med dig sedan tidigare?

Om du har en hög servicenivå och tycker om att skapa nöjda kunder- då kan detta vara uppdraget för dig. Vi sätter stor vikt till personliga egenskaper och hur du bemöter kunden. Vi arbetar aktivt med vad som ger kunden ett mervärde och arbetar efter det.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning EL,  samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Arbetslivserfarenhet inom området Önskvärt med erfarenhet av att arbete i ställverk, kunskaper i ritningsläsning och felsökning Du är målfokuserad, lösningsinriktad och gläds av att dela med dig av din kunskap Du är van att hantera administrativa arbetsuppgifter som arbetsorder, fakturor, revisionsdokumentation.

  • Du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana i Officepaketet.
  • Körkort Erfordras

Villkor

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten Vi tillämpar flexibel arbetstid

Här får du möjligheten att tillhöra ett starkt team med tydlig känsla av hjälpsamhet och flexibilitet.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer” Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Vi ser gärna kvinnor som sökande.

Varmt välkommen med din ansökan senast 5 maj. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, omgående
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2144
Kontakt
  • Carl-Magnus Ahlander Driftchef, 076-0897316
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson VISION , 070-780 57 59
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-05-05

Retour aux postes vacants