Närhälsan Sävedalen rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sävedalen rehabmottagning är belägen i centrala Sävedalen i fina lokaler. På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, logoped och kanslister tillsammans som team där alla gör sitt yttersta för att den som söker oss skall känna tillit och förtroende, vara delaktig, välinformerad och känna sig nöjd med sitt besök. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Arbetet som kanslist hos oss innebär att du bemannar vår reception som är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ingår att ge god och kunnig service till de kunder/patienter som du möter på mottagningen eller i telefon men också till andra vårdgivare och dina kollegor. Förutom telefon och receptionsarbete förekommer även andra administrativa uppdrag. Du delar arbetet i receptionen med kollegor.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att möta människor, har en hög servicegrad och ser kontakt med människor som din största och viktigaste arbetsuppgift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i reception eller arbete inom servicebranschen. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom Närhälsan rehab är det meriterande.

Du är en viktig person då du ofta är den som patienten möter först på mottagningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där flexibilitet, lösningsfokuserad och god samarbetsförmåga är viktiga inslag. Du behöver även kunna organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter samt gillar ett stundtals högt tempo.

Du ska kunna arbeta självständigt men också vara med och driva verksamhetsutveckling tillsammans med andra. Du har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande med erfarenhet av Asynja Visph.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat på 80% med start snarast tom 31/7-2021.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-07-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Sävedalen
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2006
Kontakt
  • Sofia Fantini, Enhetschef, 0767-866930
Facklig företrädare
  • Susanne Arvidsson, Vision, 0761 - 96 70 55
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-09

Retour aux postes vacants