NU-sjukvården, Område III, Barn- och ungdomspsykiatri, Avdelning 28

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om verksamheten
Avdelning 28 är en slutenvårdavdelning med inriktning psykiatri för barn och ungdomar till och med 17 år. Avdelningen har sex vårdplatser som vårdar, utreder och behandlar alla former av psykisk ohälsa. Medelvårdtiden för en patient är cirka 4-5 dagar, varför det naturliga är att vi främst arbetar med det akuta i patientens försämrade mående.

I anslutning till avdelningen har vi även vår akutmottagning som har det samlade ansvaret för BUP-klinikens akuta verksamhet. Som sjuksköterska på BUP akuten innebär ditt arbete att triagera patienter över akuttelefonen samt göra akuta bedömningar om patienten kräver sluten psykiatrisk vård eller vilken vårdnivå som är aktuellt.

Vi arbetar i tvärprofessionella team utifrån ett holistiskt synsätt. På avdelningen arbetar även socialpedagoger, skötare, kurator, hantverkspedagog, sekreterare och läkare.

Om tjänsten
Som specialistutbildad psykiatrisjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att starta och utforma något nytt. Tjänsten är en dagtidstjänst då mottagningen har telefontid mellan 8.00-16.00. 

För att trivas med den här tjänsten stimuleras du av att driva förändrings-och förbättringsarbeten. Du har möjlighet att själv strukturera ditt arbete, men är samtidigt flexibel och tycker att det är roligt med det akuta och föränderliga. Tjänsten innebär att du både arbetar självständigt och i team. 

Du kommer att få en omfattande introduktion inom vår akuta del. Vi uppskattar om du även stöttar upp vår slutenvårdsavdelning vid behov.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Du har ett intresse inom barn- och ungas psykiska hälsa. 

Du gillar förändring och förbättringsarbete. Vidare är du flexibel och har förmågan att växla mellan självständigt arbete och arbete i team. Du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidaretjänst med dagtjänstgöring. 

Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1760
Kontakt
  • Oscar Andersson, Avdelningschef, 010-435 17 32
  • Ilona Ahlstrand, Sektionsledare, 073-84 11 273
Facklig företrädare
  • Martin Johansson, Vårdförbundet, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2021-03-22
Sista ansökningsdag 2021-04-12

Retour aux postes vacants