Koncernkontoret, Avdelning koncerninköp

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret är vi drygt 1500 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Våra avdelningar arbetar med frågor som rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kultur, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT.

Ditt uppdrag

Nu söker vi en medarbetare till enhet opererande specialiteter och diagnostik.

Västra Götalandsregionen har en verksamhetsstyrd inköpsprocess vilket innebär att upphandling bedrivs i projektform i nära samverkan med regionens verksamheter. Processen omfattar hela kedjan från strategisk planering, analys- och upphandlingsarbete till avtalsförvaltning. Som inköpare är du projektledare genom upphandlingen men har också ett strategiskt helhetsansvar för alla delar av inköpsprocessen inom ditt område. Du ska även tillsammans med övriga medarbetare utveckla och förenkla rutinerna inom området, d v s delta i förbättringsarbetet. För rätt person finns möjlighet till ytterligare ansvar i form av andra roller, tex projektledning koncerninköpsgemensamma projekt eller liknande.

Hela Västra Götalandsregionen kommer vara ditt arbetsfält vilket medför en del resor. Regionen har en internationell leverantörsbas varför dina arbetsuppgifter även kan innefatta internationella kontakter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Dina kvalifikationer?

Du har en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har många års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete och har goda kunskaper om LOU och upphandling – gärna med erfarenhet av upphandling inom Landsting eller Region.

Det är meriterande om du har utbildning inom juridik eller kännedom om Västra Götalandsregionen samt om du har tidigare erfarenhet från området opererande specialiteter och Diagnostik.

För denna tjänst krävs en god social kompetens och professionellt affärsmannaskap då du kommer att vara aktivt deltagande eller leda olika typer av möten med representanter från alla nivåer i verksamheten. Dina erfarenheter gör att du har ett strategiskt förhållningssätt i din yrkesroll samt har god vana av att arbeta i projektorganisation samt att leda projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta processorienterat och med verksamhetsutveckling i form av ständiga förbättringar.

Du utrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt har mycket god vana av att arbeta i MS Office.

Vem är du?

Vi ser att du som person är affärsmässig och professionell och förtroendeingivande. Du är lösningsorienterad och har en ständig vilja att utveckla verksamheten och dig själv och mod att ifrågasätta invanda mönster. Du trivs både med att planera såväl som att följa upp och du har en mycket stark kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att driva projekt och att motivera gruppmedlemmar och få dem att arbeta mot samma mål.

Hittar du också drivkraft i att arbeta för ”Det goda livet”- Västra Götalandsregionens vision om ett hållbart samhälle – har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån Koncernkontorets värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling. 

Övrigt
Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Läs mer om vår verksamhet här: https://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg, Göteborg, Borås eller Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5069
Kontakt
  • Cecilia Sonesson, enhetschef, 0705-411570
Facklig företrädare
  • Vision: Sune Olsson, 0700-82 27 73
  • SACO: Stig Roos, 0702-55 49 19
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Retour aux postes vacants