Södra Älvsborgs Sjukhus, Rehabiliteringsmedicinsk avdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Som undersköterska hos oss får du en central roll i vårt tvärprofessionella team och i arbetet för att ge våra patienter bästa möjliga rehabiliteringsmedicinska vård. Förutom undersköterskor består teamet av bland annat läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logopeder och psykologer. Vi är ett tryggt och stabilt gäng som trivs att arbeta tillsammans, lära av varandra och som stöttas av engagerade chefer.

Patienterna som får vård hos oss har medellång vårdtid. Det gör att du har möjlighet att bygga en relation och lära känna personerna du möter. Just samarbetet med patienten är väldigt viktigt för oss och ett förhållningssätt som präglar allt vårt arbete. Vi tror att det är tillsammans vi kan nå bäst resultat.

Vi är en av sjukhuset utbildningsvårdavdelningar. Det innebär att du som medarbetare får lov att dela med dig av dina kunskaper och stötta framtidens sjuksköterskor i deras utveckling. Det är ett uppdrag som vi tycker är både viktigt och roligt och som vi hoppas att du vill vara en del utav!

För att möta den förändring som sker i samhället och i vården arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt. Vi arbetar också aktivt med att ordna möjligheter för kompetensutveckling, till exempel genom externa föreläsningar och interna utbildningar.

Detta är ett vikariat på 6 månader. 

Om oss på rehabiliteringsmedicinsk avdelning
På rehabiliteringsmedicinsk slutenvård finns 16 vårdplatser. Här har vi specialkunskap runt patienter med komplexa omvårdnadsbehov och vården är högteknologisk initialt. Våra patienter har hjärnskador, neurologiska sjukdomar och skador såsom MS, myelit, encefalit, Guillan-Barré, muskeldystrofi men även ortopediska tillstånd såsom multi-trauman och komplicerade frakturer.

Det här letar vi efter
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, allra helst med erfarenhet inom rehabilitering men vi ser även gärna att du arbetat med patienter som har trachealkanyl och/eller andningsstöd. Du vill arbeta i team, har förmåga att se till helheten och samtidigt är flexibel. För oss är det viktigt att kunna bemöta både patienter och anhöriga utifrån deras, ibland mycket svåra, förutsättningar. Därför önskar vi dig som är empatisk, lyhörd och engagerad.

Läs mer om våra sjukhusgemensamma förmåner (länk)

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4995
Kontakt
  • Elisabeth Johansson, vårdenhetschef , 033-616 1444
  • Christina Ekberg, vårdenhetschef , 033-616 2127
Facklig företrädare
  • Eva Händén, Kommunal via växeln, 033-616 1000
Publicerat 2019-09-09
Sista ansökningsdag 2019-09-22

Retour aux postes vacants