VGR IT, Support Center, Service Desk, 60154 Bas/IT Beställning

Vill du bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Som Västra Götalandsregionens (VGR) IT-organisation är VGR IT:s uppgift att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för VGR:s 53 000 medarbetare, både idag och i framtidens vårdinformationsmiljö. Vi är 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter. Läs mer på www.vgregion.se/it

Vill du jobba med IT-support där fokus ligger på IT och att hjälpa människor? Skulle du helst vilja slippa jobba långa kvällar och helger? Då ska du läsa vidare och se vad vi har att erbjuda dig!  Du kommer få möjlighet att arbeta som supportspecialist i en av Sveriges största IT-organisationer nämligen VGR IT Support Center! På Support Center arbetar vi kontinuerligt för att förbättra och förenkla våra arbetssätt för att underlätta för våra medarbetare.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i en kundsupport med att ta emot inkommande ärenden från VGR:s anställda som önskar hjälp i olika ärenden rörande PC, telefoni, skrivare, nätverk eller serverutrustning. Inkommande ärenden kommer framförallt via telefon men även via vårt ärendehanteringssystem. Du har inga merförsäljningskrav eller andra säljkrav utan de kraven vi har är att du ska ge bästa möjliga service till våra kunder.

Vi kommer ge dig en gedigen introduktion och relevant utbildning som ger dig kunskap att lösa inkomna ärende på ett effektivt och professionellt sätt. 

Arbetstiden är dagtid.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll.

Du blir en del av ett team som vill ge support i världsklass till våra kunder. Du kommer få en närvarande & stöttande chef, som engagerar sig i sina medarbetare & deras utveckling och välbefinnande. Du blir en del av ett trivsamt team med en positiv laganda och trevliga arbetskamrater.

Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om våra förmåner här: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Vilka kvalifikationer ska du ha?

 • Tekniska kompetens inom PC, telefoni, skrivare, nätverk och serverutrustning.
 • Erfarenhet från teknisk support.
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser att det är meriterande om du har:

 • Verksamhetskunskap inom Hälso- och Sjukvård eller erfarenhet och system som är regiongemensamma för Västra Götalandsregionen.
 • Kunskaper om LEAN och ITIL
 • Erfarenhet av att ha gett support i Office 365.

Vem är du?

Vi ser att du är en serviceinriktad problemlösare vars främsta drivkraft är att hjälpa våra kunder och ge dem en positiv kundupplevelse. Med en lugn och trygg kommunikation hjälper du våra kunder på bästa sätt. Du är en lagspelare som gillar att lösa varierande tekniska utmaningar.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4897
Kontakt
 • Erik Westlund, Enhetschef , 076 - 560 88 28
 • Malin Sandersson, Sektionschef , 0730-76 72 60
Facklig företrädare
 • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
 • Jusek: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
 • Sv Ingenjörer: Iowan Hedendahl, iowan.hedendahl@vgregion.se
Publicerat 2019-09-03
Sista ansökningsdag 2019-09-17

Retour aux postes vacants