Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Avdelning 351

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med och göra skillnad för patienter och samtidigt vara med och utveckla och forma framtidens vård? Du kommer i så fall få vara delaktig i ett aktivt och engagerat team som tillsammans är med och skapar en god vård för våra patienter inom kirurgin. 2017 blev vi utsedda till en av årets arbetsplatser på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Välkommen till Sveriges största kolonrektala verksamhet. Vår huvudinriktning är kolonrektal kirurgi, såväl akut som elektiv. Avdelningen består idag av två korridorer med 24 platser. Till avdelningen är en kirurgmottagning och en preoperativenhet knuten. Vi är bland annat ett av två HIPEC center i Sverige. Du som börjar jobba hos oss kommer att vårda både nyopererade och akutsökande patienter i ett stundtals högt tempo. Vården som bedrivs på avdelningen är specialiserad kirurgi. Som sjuksköterska hos oss kommer du att få lära dig något nytt varje dag och bli väldigt kompetent inom kirurgi.

Vad kan vi erbjuda dig?

Arbetet hos oss är medicintekniskt avancerat men vi vill att du som ny hos oss ska få en trygg start. Du blir en del av ett arbetslag som består av mycket engagerade och stöttande kollegor. Vi vill att du ska känna att du kan fråga oss hur mycket du vill!
Hos oss finns en avancerad specialistsjuksköterska som fungerar som ett mentorstöd till dig som ny men som också är en tillgång för oss på hela avdelningen gällande kompetensutveckling.

Vill du bli en del av vårt härliga arbetslag?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom kirurgi, IVA, operation eller anestesi. Tidigare erfarenhet inom kirurgisk vård/vårdavdelning är också meriterande. Om du har gått någon kurs i palliativ vård eller har jobbat med patienter i livets slutskede är detta väldigt värdefullt att ha med sig i jobbet här.

Du är trygg och stabil i dig själv och kan anpassa dig efter situationen och prioritera när det krävs. Ibland kan det vara bra att hitta nya kreativa och flexibla lösningar och kunna fatta beslut när situationen så kräver.

Du kommunicerar med patienterna på ett tydligt sätt och känner dig bekväm med att stötta patienter i med och motgång. Som sjuksköterska har du en samordande roll i arbetslaget och behöver har en god förmåga att samarbeta och delegera.

Vi kommer att intervjua löpande så sök gärna redan idag! Är det något du undrar över är det bara att höra av sig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Östra sjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4822
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Pär Lindvall, 031-343 40 51
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Monika Teräs, 031-343 79 60
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-12

Retour aux postes vacants