Närhälsan Olskroken vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Olskroken vårdcentral ligger centralt belägen i östra Göteborg vid Olskrokstorget med mycket goda kommunikationer. I samma byggnad som vårdcentralen finns dessutom ungdomsmottagning, rehab, folktandvård och apotek.

Vi har cirka 17 700 listade patienter i alla åldrar. Vi erbjuder våra patienter ett heltäckande vårdutbud med läkarmottagning, drop-in hos sjuksköterska samt drop-in och tidsbeställda mottagningar hos distriktssköterska. Vi har även ett eget laboratorium som bemannas av undersköterskor.

På vårdcentralen arbetar även medicinska sekreterare, rehabkoordinator, psykolog och legitimerad KBT-terapeut. Vi är en HBTQ-diplomerad verksamhet och arbetar ständigt för att skapa en arbetsmiljö som genomsyras av en ökad förståelse och medvetenheten om allas lika värde.

Om arbetet

Att arbeta som undersköterska hos oss innebär att vara med och utveckla verksamheten, självständigt söka information samt planera ditt arbete på ett effektivt och genomtänkt sätt med god kvalitet. Arbetet är omväxlande och omfattar provtagning av patienter i alla åldrar. Du kommer även att assistera läkarna vid mindre operationer, rektoskopi m.m. Även hembesök för provtagning ingår.

Om dig

Du är utbildad undersköterska. Det är en merit om du har några års erfarenhet av öppenvård. Vi ser gärna att du har handledarutbildning.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper som att du är serviceinriktad, engagerad, lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga. Att du har ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande mot både patienter och kollegor ser vi som självklart. Du behärskar svenska i både tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, ansök så snart som möjligt.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under 6 månader.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4429
Kontakt
  • Ulrica Sand Höglund, Vårdcentralchef, Tfn 0700 - 82 39 45
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, Tfn 0734 - 30 96 49
Publicerat 2019-08-07
Sista ansökningsdag 2019-08-29

Retour aux postes vacants