Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGA Östra, Adminstrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Välkommen till oss inom verksamhetsområde Medicin, Geriatrik och Akutmottagning, Område 2, Östra sjukhuset. Vi har en bred inriktning från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård inom områden akutsjukvård, invärtesmedicin och kardiologi.

Förutom en akutmottagning har vi vårdavdelningar samt specialinriktade öppenvårdsmottagningar. Inom verksamheten bedrivs forskning, utveckling och undervisning. Vårt mål är att ge en god medicinsk vård och omvårdnad så att våra patienter ska känna sig välkomna och väl omhändertagna hos oss.

Som medicinsk sekreterare hör du organisatoriskt till Administrativa enheten. Du träffar regelbundet dina kollegor som arbetar på andra mottagningar och avdelningar och ni har samma chef. Det är bra att ständigt kunna hålla sig uppdaterad inom sin profession och utbyta erfarenheter. Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt.

Vi hoppas du vill bli en del av oss i vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare och kanslister som arbetar inom verksamhetens olika sektioner. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda ett utvecklande arbete med ett stort eget ansvar. Vi är en trivsam grupp med kollegor som har möten veckovis, hjälps åt och tar ett stort ansvar som grupp.Som resurssekreterare har du ett lönetillägg på 2500 kr/månad. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag.

Om arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt stundtals i ett högt tempo i ett team med flera resurssekreterare inom enheten med varierande arbetsuppgifter bestående av bland annat vårddokumentation, både för öppenvård och slutenvård, i Melior, ELVIS och BOSS samt även arbeta som avdelningssekreterare och vårdadministrativ sekr. Önskvärt är mycket goda IT-kunskaper. Arbetet är mycket omväxlande och självständigt med stor möjlighet till påverkan. Resurstillägg finns för uppdraget.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning medicinsk sekreterare YH-nivå eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska språket och goda datorkunskaper är ett krav.Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team då du tillsammans med övriga sekreterare har ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten.Du är noggrann, har ett gott bemötande, glädjespridare och hjälpsam. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så varför vänta!

Välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4422
Kontakt
  • Enhetschef Jeanette Hagman, 031-343 40 74 alt. 073-622 58 53
Facklig företrädare
  • Vision Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2019-08-09
Sista ansökningsdag 2019-09-09

Retour aux postes vacants