Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Till oss kommer patienter för övervakning efter operationer. Här vårdas både barn och vuxna efter operation. Vårdtiden är mellan några timmar till dygnsvård.

Som IVA-sjuksköterska kommer du att ha arbetsuppgifter av hög teknisk och omvårdande karaktär. Du kommer att arbeta med postoperativ övervakning samt behandling av smärta och postoperativa komplikationer.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram. Här finns stora utvecklingsmöjligheter, såväl personligt som yrkesmässigt. Du kommer även att ha möjlighet att driva egna förbättringsarbeten som ligger inom ramen för verksamheten. Hos oss får du en grundlig praktisk och teoretisk upplärning efter dina individuella behov.

Du kommer dessutom få kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har schemalagda studiedagar. Du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider då vi har poängsystem och individuella scheman. Nattjänstgöring ingår i tjänsten. Det finns även möjlighet till rotation genom att arbeta på den Postoperativa intensivvårdsavdelningen.

Om dig

Vi söker dig som är specialistutbildad inom intensivvård. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från akutverksamhet. För att trivas hos oss måste du gilla variation och tempoväxlingar, är van att ta eget ansvar och gillar samarbeta med undersköterskor. Du är nyfiken, lugn och har förståelse för patientens utsatthet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4386
Kontakt
  • Vårdenhetchef, Ulrika Norlin , 031- 342 92 44
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anne Knudsen, 031- 342 10 96
Publicerat 2019-08-02
Sista ansökningsdag 2019-09-04

Retour aux postes vacants